Leter etter voldssiktet i Rogaland etter dødsfall

Egersund: Politiet i Rogaland leter etter en antatt gjerningsmann i Hellvik i Eigersund etter at en annen mann døde av skadene han ble påført lørdag kveld.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over tre år gammel

Politiet beskrev først dødsfallet som mistenkelig etter at vitner ved 23.30-tiden varslet AMK-sentralen i Rogaland om en hardt skadd og blodig mann som ble funnet utendørs i tettstedet Hellvik i Eigersund kommune.

Da helsepersonell ankom stedet, ble det satt i gang gjenoppliving av mannen. Da forsøket ikke lyktes, ble han erklært død på stedet, opplyser politiet til NTB søndag morgen.

– En mann som er i en nær relasjon til den døde, er utpekt som den antatte gjerningsmann og er siktet for grov kroppsskade. Han var ikke på stedet da politiet kom, og vi har ikke funnet ham siden. Politiet har gjennomført et omfattende søk etter ham, blant annet med hund, men han er ikke pågrepet, sier operasjonsleder Brit Randulff.

Den døde var søndag morgen sendt til Stavanger universitetssjukehus hvor han vil bli obdusert. Det er ikke kjent hva slags skader vedkommende var påført, og det er heller ikke helt avklart om voldsutøvelsen skjedde der den skadde ble funnet.

– Vi utelukker heller ikke at det er brukt en eller annen form for våpen, sier Randulff.

Politiet i Rogaland leter etter en voldssiktet mann i Hellvik i Eigersund etter at en annen mann døde av skadene han var påført natt til søndag. Foto: NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Politiet
  2. Eigersund
  3. Eigersund kommune
  4. Egersund
  5. Rogaland