Det bekreftet United dagen før treningskampen. Ronaldo har gjennom sommeren stått over de rødkleddes sesongoppkjøring.

Portugiseren gikk tidligere fredag hardt ut mot mediene og beskyldte dem for å finne på saker om ham.

– Det er umulig å ikke snakke om meg én dag, ellers tjener ikke pressen penger. De vet at hvis de ikke lyver, så får de ikke folks oppmerksomhet. Fortsett å prøve. En dag får dere noen nyheter riktig, skrev portugiseren på Instagram.

Uteblitt

Ronaldo skulle etter planen vært tilbake på trening i starten av juli, men fikk ifølge United fravær av familiære årsaker. Det førte til at han uteble fra klubbens oppkjøringsturné i Thailand og Australia.

37-åringen har ett år igjen på kontrakten med United. I fjor sommer gjorde han comeback for klubben over et tiår etter at han forlot den til fordel for Real Madrid.

Tirsdag ble superstjernen avbildet på vei inn på Manchester Uniteds treningsanlegg sammen med sin agent Jorge Mendes. Der skal de ha vært i samtaler med manager Erik ten Hag om framtiden.

Eriksen til Norge

Den franske midtstopperen Raphaël Varane uteblir også fra United-troppen som møter Atlético. 29-åringen har slitt med en skade gjennom sommeren og blir værende i England.

Med til Oslo er derimot nysigneringene Christian Eriksen og Lisandro Martínez. Begge spilte tidligere i uken en treningskamp bak lukkede dører. Eriksen noterte seg da på scoringslista.

Allerede søndag venter en ny testkamp for Manchester United. Da står Rayo Vallecano på motsatt banehalvdel på Old Trafford. Der det er ventet at de røde stiller med et antatt svakere lag.

United landet på Gardermoen fredag kveld. Dette er spillerne klubben har med seg til Norge:

Målvakter: David de Gea, Tom Heaton, Matej Kovar

Forsvarsspillere: Diogo Dalot, Ethan Laird, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Alex Telles

Midtbanespillere: Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Fred, James Garner, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Donny van de Beek

Angripere: Anthony Elanga, Anthony Martial, Marcus Rashford, Jadon Sancho.