Et veteranfly av typen Hawker Hunter deltok i et flyshow like ved byen Shoreham i West Sussex i Sør-England da det brått styrtet på en travel motorvei lørdag ettermiddag.

Minst sju mennesker er funnet døde og 14 er skadd. En av dem er flygeren, som ligger på sykehus med livstruende skader.

– Men det er fult mulig at vi i løpet av natten og i morgen vil finne flere skadde eller omkomne, sa Jane Derrick, talskvinne for Sussex-politiet, på en pressekonferanse lørdag kveld, ifølge Sky News.

Hun bekrefter at politiet har fått inn meldinger fra pårørende om folk som er savnet, men hun vil ikke si hvor mange det er snakk om.

Mange biler på veien

Årsaken til ulykken er ennå ikke kjent, og flygeren har ikke vært i stand til å bli avhørt.

Etter først å ha truffet veien, skled det brennende flyvraket videre før det til slutt stanset i et busk— og skogkratt like ved en bondegård.

A27 en av de viktigste gjennomfartsårene i området, og det var tett trafikk da flyet krasjet på veien.

Situasjonen var lørdag kveld fortsatt til dels uoversiktlig, og politiet sier det vil ta mange timer å få søkt gjennom ulykkesstedet.

Sjokkerte tilskuere

TV-bilder av ulykken viser hvordan flyet var i ferd med å gjennomføre en loop. Men i stedet for å rette seg opp, styrtet det rett i bakken. Deretter viser bildene en eksplosiv brann og mye tykk, svart røyk som stiger opp fra ulykkesstedet.

Det var om lag 20.000 tilskuere til stede på flyshowet da ulykken skjedde. En av dem var Stephen Jones, som forteller til BBC at flyet var i ferd med å gjennomføre en loop da det kom ut av kontroll.

Laura Raymond var også vitne til det som skjedde.

– Vi tenkte «jøye meg, det flyet fløy lavt», sier hun til Sky News.

– Så så vi en ildkule før vi i det hele tatt hørte smellet. Og så tykk svart røyk, sier hun.

Arrangørene sier resten av flystevnet blir avlyst som følge av ulykken.