Store forsinkelser hos Norwegian

Bergen (NTB): Norwegians nye direkterute mellom New York og Bergen fikk trøbbel allerede på første dag og ble seks timer forsinket. Andre Norwegian-passasjerer har ventet på avgang i hele 30 timer.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

Det første flyet fra New York til Bergen skulle landet på Flesland klokka 10.40 lørdag, men har nå beregnet ankomsttid klokka 17. Norwegians informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen sier imidlertid til NRK at han tror returen fra Bergen til New York lørdag kveld kan gå i rute.

Også en rekke andre Norwegian-passasjerer har opplevd store forsinkelser de siste dagene. VG har snakket med frustrerte passasjerer som har blitt hele 30 timer forsinket på hjemreise fra New York til Oslo.

I tillegg var en flyging mellom Fort Lauderdale i Florida og Oslo nesten 15 timer forsinket, og returen fra Oslo over 13 timer forsinket lørdag.

— Dette er et resultat av tidligere tekniske problemer for et par dager siden. Det har også vært en ekstra lang forsinkelse på erstatningsflyet vi fikk inn. Det har skjedd en serie med uheldige tilfeller her, dessverre. Jeg forstår godt at passasjerene er frustrerte. 30 timers forsinkelse er uakseptabelt, sier Sandaker-Nielsen til VG. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.