Siktelsene opprettholdes etter dødsfall i Skien

Skien/Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): Alle de fire som ble voldssiktet etter et dødsfall i Skien ble løslatt onsdag, men siktelsene opprettholdes. De siktede må regne med å bli tatt inn til nye avhør, opplyser politiet i Telemark.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

Den foreløpige tilbakemeldingen fra obduksjonen ved Folkehelseinstituttet viser at dødsårsaken er uklar, opplyser politiadvokat Jon Borgen i Telemark politidistrikt.

Rapporten ble klar under det tredje av fire fengslingsmøter i Nedre Telemark tingrett onsdag. Da valgte politiadvokat Jon Borgen å frafalle fengslingsbegjæringene og avlyse det fjerde fengslingsmøtet.

Men siktelsene mot de fire opprettholdes, og saken etterforskes videre for å avklare hendelsesforløpet og hva som var årsaken til at 60-åringen døde. Det gjenstår tekniske undersøkelser og avhør av vitner, og de siktede må også regne med å bli avhørt på nytt, opplyser Borgen.

Alle fire har nektet straffskyld i saken.

— Vi brukte ikke vold mot ham. Jeg er helt uskyldig. Vi bare holdt ham til politiet kom, sa en av dem, en 43 år gammel mann, før fengslingsmøtet. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.