I et intervju forteller Emily Eisenman til CNN at det siste kjæresten Bart sa til henne var: "Jeg elsker deg". Så ble det stille.

– Jeg snakket med ham for siste gang på telefonen før han tok toget til flyplassen. Han lovet å gi meg beskjed om han hadde kommet trygt frem. Bart sendte meg en melding for å si at han var på toget og gledet seg til å se meg. Etterpå har jeg ikke hørt fra ham.

Flere belgiske medier, deriblant Het Nieuwsblad, De Standaard og Het Laatste Nieuws, meldte torsdag at den 21 år gamle belgiske studenten Bart Migom er blant dødsofrene etter bombeeksplosjonene på flyplassen. Også Migoms far og kommunikasjonssjefen ved skolen hvor Migom var student har bekreftet dette, skriver Aftenposten.

Ifølge Het Laatste Nieuws, var Migom på vei til sin 21 år gamle kjæreste i USA. Han hadde nettopp sjekket inn da en av terroristene detonerte en bombe kun titalls meter unna.

Kjæresten: – De siste to dagene har vært de verste i mitt liv

Paret møtte hverandre for fem måneder siden, og Migom var student ved Hogeschool West-Vlaanderen i Brugge.

Migom hadde status som savnet frem til torsdag, men DNA-prøver fra soverommet hans skal ha ført til hans identifikasjon.

– De siste to dagene har vært de verste i mitt liv, sa kjæresten Emily Eisenman til CNN onsdag.

Beroliget faren om at han var trygt fremme

Faren kommuniserte også med 21-åringen kort tid før bombeangrepene. Han fikk en melding hvor det sto at han ikke skulle bekymre seg og at sønnen hadde ankommet Zaventem.

– Han kom trygt frem til flyplassen. Etter det ga han ikke lyd fra seg. Så fort jeg hørte om angrepene, ringte jeg ham som en gal. Moren hans dro til Brussel, mens jeg satt ved siden av telefonen i timevis og ventet på at den skulle ringe. Men det gjorde den aldri, sier Migoms far til den belgiske avisen De Standaard.

– Det tar tid å finne informasjon om avdøde

Arbeidet med å identifisere dødspfrene etter Brussel-terroren er krevende, og vil ta tid.

Torsdag var fortsatt ingen av de 31 drepte identifisert med sikkerhet, opplyser belgisk påtalemyndighet.

Samtidig florerer navn og bilder på flere hundre mennesker som er døde, savnet eller skadet etter terrorangrepene i Brussel på nettsteder og i sosiale medier.

– Omkomne fra mange land gjør at det tar tid å få informasjon fra pårørende som kan bidra til sikker identifikasjon av de døde, sa leder for Nasjonal ID-gruppe, Per Angel til Aftenposten torsdag.