Tre menn ble pågrepet 31. mai i Drammen, Lyngdal og Oslo, men pågripelsene er ikke blitt offentliggjort før nå. Den fjerde ble pågrepet sist fredag et annet sted i Buskerud, opplyser Søndre Buskerud politidistrikt.De fire personene ble pågrepet uten dramatikk og er alle avhørt. Tre av dem er varetektsfengslet i fire uker. De tre mennene som først ble pågrepet, er på henholdsvis 27, 29 og 32 år. De er russiske statsborgere. Den fjerde som ble pågrepet, er 27 år gammel.

– Det har vært et omfattende etterforskningsarbeid som nå resulterer i disse pågripelsene. Lier lensmannskontor har brukt lang tid på å kartlegge informasjon rundt hendelsen, sier etterforskningsleder Dag Sveaas ved Lier lensmannskontor.

Det lokale politiet har fått bistand fra Grenseløs-samarbeidet og flere andre enheter i Søndre Buskerud politidistrikt. Lensmannskontoret har også fått hjelp fra Kripos, og de har dessuten samarbeidet med Agder politidistrikt.

Det var ved 13-tiden fredag 11. februar at to maskerte personer truet de ansatte i bankfilialen med våpen. Ranerne forsvant etter ranet i en stjålet bil med falske skilt. Bilen ble senere samme dag funnet på Tranby i Lier. (©NTB)