Det heter i avtalen at jeg skal profilere Åmli kommune på en positiv måte. Jeg har ikke noe problem med å oppfylle et slikt punkt. Jeg stortrives med å bo i Åmli, forsikrer trailersjåfør Espen Ormshammer overfor Agderposten.På venstre side bak vinduet på bilen hans er det malt et bilde av Stasjonsparken i Åmli sentrum. På høyre side ruver Åmfossbrua med Trogfjell i bakgrunnen.

Ormshammer kjører langtransport, og de fleste turene går til det sentrale Østlandsområdet. Men det hender han også drar utenlands med traileren.

Åmli skapte sensasjon da politikerne for flere år siden begynte å sponse et eliteserielag i volleyball. Senere har Åmli fortsatt med å sponse skøyteløpere, skyttere og snøbrettkjørere som alle er ihuga "frontkjempere" for Åmli som en god kommune å bo i.

Jeg synes dette er et spennende opplegg. Vi håper at traileren kan vekke oppsikt og nysgjerrighet langt utenfor fylkesgrensa. Vi må ikke være redde for å satse utradisjonelt i kampen for å trekke flere innbyggere og flere arbeidsplasser til Åmli, sier næringskonsulent Stig Olav Ramse.