Har funnet ytterligere 14.900 eposter fra Clinton

Washington (NTB-AP): Det amerikanske utenriksdepartementet gransker nå ytterligere 14.900 eposter som FBI oppdaget under etterforskningen av Hillary Clintons bruk av private epostkontoer da hun var utenriksminister.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over tre år gammel

Etterforskerne fra FBI kom over de tidligere ukjente epostene i løpet av den ett år lange etterforskningen, som nå er avsluttet.

Det viser seg at Clintons advokater ikke hadde opplyst om de til sammen 14.900 epostene, som ble sendt til og fra Clintons private epostserver under hennes tid som utenriksminister fra 2009 til 2013, skriver The Washington Post.

Utenriksdepartementet skal nå granske innholdet i epostene. En føderal dommer krevde mandag at departementet må offentliggjøre innholdet i disse og de andre epostene som allerede har blitt gransket, tidligere enn opprinnelig planlagt.

De 14.900 epostene kommer i tillegg til de 30.000 som Clintons advokater allerede har konkludert med er relatert til hennes arbeid som utenriksminister. Disse ble i desember 2014 levert tilbake til utenriksdepartementet. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.