Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 8. august.

Publisert:

Foto: Leonardo Fernandez / AP / NTB scanpix

  • NTB
Denne artikkelen er over ett år gammel

Venezuela trekker seg fra forhandlinger

Venezuelas regjering vil ikke sende en delegasjon til neste runde med samtaler med den USA-støttede opposisjonen. Det er en protest mot USAs siste sanksjoner.

I en melding til folket i Venezuela skriver regjeringen onsdag at president Nicolás Maduro har bestemt at delegasjonen ikke skal delta i de planlagte møtene i Barbados torsdag og fredag.

Eksplosjon i rådhuset i Landskrona

Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix

En eksplosjon rystet onsdag kveld rådhuset i Landskrona i svenske Skåne. Kommunalråden mener de som står bak, har til hensikt å skade det organiserte samfunnet.

Meldingen om eksplosjonen kom i 23-tiden. Det er ikke meldt om personskader, men vinduer ble knust i eksplosjonen, og politiet sperret av et større området rundt rådhuset, mens bombeeksperter og andre eksperter ble sendt inn for gjøre sine undersøkelser i løpet av natten.

Mann reddet opp fra sjøen utenfor Askøy

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

En mann ble kjørt til sykehus etter å ha blitt hentet opp av vannet utenfor Askøy onsdag kveld. Tilstanden hans er ukjent. Nødetatene fikk melding om hendelsen klokken 22.43.

– Det ble observert en båt som gikk i sirkel, det vil si uten fører. Det ble iverksatt full utrykning fra alle nødetater. Det har blitt gjort funn av én person i sjøen som er plukket opp, opplyste vakthavende redningsleder Cecilie Øversveen ved Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) til NTB.

Romelu Lukaku til Inter Milan

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Ifølge Fox Sports skal Inter Milan ha tilbudt Manchester United 76,5 millioner pund, tilsvarende 800 millioner norske kroner, for den belgiske spissen.

Den tidligere United-stjerna og hans manager ankom Milan klokken 2 natt til torsdag, hvor han ifølge Football Italia ble møtt av rundt 500 fans. Torsdag skal Lukaku gjennom medisinske undersøkelser.

Rekordbud på Sander Berge

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Premier League-klubben Brighton har satt ny klubbrekord og tilbudt Genk 28 millioner pund for norske Sander Berge, ifølge Mirror.

Beløpet tilsvarer 322,6 millioner norske kroner, og er den høyeste summen Brighton noen gang har lagt på bordet for en spiller, skriver avisa. Går budet igjennom, vil Berge bli tidenes dyreste norske spiller.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.