I rapporten ble det ikke konstatert skader som kan samsvare med påkjørsel eller andre skader som settes i sammenheng med dødsfallet, opplyser Sørøst politidistrikt fredag.

Politiet holder fortsatt alle muligheter åpne, men etterforskningen har ikke avdekket forhold som styrker hypotesen om en straffbar handling.

– Det er foreløpig ikke påvist en sikker dødsårsak, og det vil ta noe tid å få den endelige obduksjonsrapporten, sier politistasjonssjef Dag Størksen.

Ønsker flere tips

Omstendighetene rundt dødsfallet vil fortsatt bli etterforsket bredt.

Til tross for at politiet har mottatt mange tips, ønsker politiet å komme i kontakt med personer som kan ha sett kvinnen i tiden før hun ble funnet død

Dette for å få et enda tydeligere bilde av kvinnens bevegelser i forkant av dødsfallet.

– Vi ber derfor dem som har observert en eldre kvinne med rullator mellom Gulsetsenteret og Hyni i perioden fra onsdag til torsdag kveld, om å ta kontakt med politiet på tipstelefon 47696200.

Har vært savnet i flere dager

Det var ved 21-tiden torsdag kveld at politiet fikk en melding fra en forbipasserende om en død person i terrenget i Hynivegen i Skien.

Dødsfallet ble karakterisert som mistenkelig, men politiet sa torsdag morgen til NTB at mistanken om en kriminell handling ikke er styrket.

– Det er ingenting som styrker mistanken om at vi kan stå overfor et drap, heller motsatt, opplyste politiet til NTB ved 6.30-tiden fredag morgen.

En eldre kvinne har vært savnet i flere dager, og det er denne kvinnen politiet nå tror er funnet, ifølge Telemarksavisa. Det er uvisst hvor lenge hun har ligget på funnstedet, men det kan ikke være snakk om mange dager. Funnstedet er i tilknytning til en sti som går langs en bilvei.