Lynyrd Skynyrd skal spille hos Republikanerne

New York (NTB-AFP): Lynyrd Skynyrd, Kid Rock og Rick Springfield er blant dem som skal spille på konserter i Cleveland mens Republikanerne avholder sitt landsmøte.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

Konsertene er ikke offisielt en del av landsmøtet, men de høyrevridde bandene og artistene støtter partiet med sine opptredener i utkanten av landsmøtet der Donald Trump ligger an til å bli nominert til Republikanernes presidentkandidat.

Lynyrd Skynyrd og Kid Rock går sammen om konserter til støtte for veteraner, mens Rick Springfield og The Band Perry spiller på egne konserter til ære for republikanerne i Kongressen.

Trump har hatt sine utfordringer når det gjelder musikk, siden mange artister og grupper, blant dem Rolling Stones, R.E.M. og Adele alle har bedt ham la være å spille deres musikk på valgmøtene.

Det er Demokratene som tradisjonelt har kunnet regne med entusiastisk støtte fra underholdningsindustrien. Snoop Dogg og de mexicanske rockerne Los Lobos er blant dem som skal spille i selskaper i kulissene til Demokratenes landsmøte i Philadelphia.

En konsert som definitivt ikke blir støttet av Republikanerne i Cleveland, er en som protestbandet Prophets of Rage, som inkluderer musikere fra Rage Against the Machine og Public Enemy, planlegger i Cleveland for å fordømme Trump. (©NTB) (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.