Telenor avviser TVNorges priskrav

Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Forhandlingene mellom TVNorge-eier Discovery og Telenor-eide Canal Digital er fastlåst og kan føre til at et stort antall seere mister en rekke kanaler førstkommende mandag.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

— Vi står dessverre et stykke fra hverandre ennå, men det er fortsatt litt tid igjen og vi håper å komme til enighet, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery til NTB fredag ettermiddag.

Telenor kaller priskravene fra Discovery for «helt urimelige», og setter dem i sammenheng med Discoverys kjøp av store sportsrettigheter som Tippeligaen og OL.

— De siste månedene har Canal Digital forhandlet for å prøve å komme fram til en avtale uten å lykkes så langt. Canal Digital har allerede strukket seg meget langt i sitt tilbud, men Discovery har kommet med helt urimelige priskrav for sine kanaler, skrev telekonsernet i en pressemelding torsdag.

Discovery-sjef Harald Strømme skrev ifølge Kampanje fredag et blogginnlegg med tittelen «En kopp kaffe» der han hevder at det er alt de ber om per kunde.

— Hadde det handlet om en kopp kaffe, hadde vi vært enige for lenge siden, sier informasjonssjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Canal Digital. (©NTB)

Publisert: