Mistanken svekket etter dødsfall i Stavanger

En kvinne i 30-årene ble lørdag morgen funnet død på Madla i Stavanger. Politiet så først på dødsfallet som mistenkelig, men mistanken er kraftig svekket.

Publisert

En kvinne i 30-årene ble funnet død på Madla i Stavanger lørdag morgen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Politiet har satt opp telt utenfor boligblokk på Madla i Stavanger. En kvinne i 30-årene ble funnet død lørdag morgen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

En kvinne i 30-årene er funnet død på Madla i Stavanger. En krimtekniker går inn i telt som politiet har satt opp utenfor en boligblokk. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

  • NTB

– Det er ingenting som tyder på at avdøde er utsatt for en straffbar handling, sier operasjonsleder Nikolai Austrheim i Sørvest politidistrikt til NTB rundt klokken 17 lørdag ettermiddag.

– Det er funnene vi har gjort på stedet som gjør at mistanken er svekket, legger han til.

Kvinnen ble funnet livløs av forbipasserende i et boligområde på Madlamark i Stavanger rundt klokken 08.45 lørdag morgen. Hun ble erklært død på stedet.

Totalbildet gjorde at politiet først behandlet dødsfallet som mistenkelig. De hadde store ressurser på stedet lørdag.

Krimteknikere dokumenterte åstedet og samlet spor.

De tekniske undersøkelsene er foreløpig avsluttet, men politiet vil fortsatt drive taktisk etterforskning for å finne ut om dødsfallet skyldes sykdom eller ulykke.

Den avdøde kvinnen skal obduseres mandag. Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

– Vi må ha en åpning for at det kan dukke opp ytterligere opplysninger i saken når vedkommende obduseres, sier Austrheim.

Publisert