Kurt Nilsen tatt i promillekjøring

Artisten Kurt Nilsen (40) ble stanset med for høy promille utenfor en golfbane i Bergen «dagen derpå». Trolig mister han førerkortet i ett år.

Publisert Publisert

Artisten Kurt Nilsen ble tatt i promillekjøring ved en golfbane utenfor Bergen i fjor. Ifølge VG ligger det an til at han vil få en bot og bli fratatt førerkortet i ett år. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.

  • NTB

– Hendelsen er bare ekstremt beklagelig, sier Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen til VG. Han bekrefter overfor avisen at Idol-vinneren ble tatt i promillekontroll ved Meland golfklubb utenfor Bergen onsdag 11. juli i fjor, omtrent klokken 12 på dagen.

Ifølge manageren erkjente Nilsen alt på stedet og la seg langflat i møte med politiet.

– Det er en erfaring som aldri skulle skjedd. Kurt ble litt for ivrig til å sette seg i bilen dagen derpå for å spille golf. Det finnes ingen unnskyldning overhodet, for det er bare beklagelig og flaut, sier Karlsen.

Nilsens promille er ikke kjent, men den skal ikke ha vært høyere enn at saken skal avgjøres i en såkalt enedommersak. Saken er berammet i Bergen tingrett i slutten av uken. Etter det VG kjenner til vil musikkprofilen få en bot og miste førerkortet i ett år.

Publisert