Med en tekstmelding forsøkte Enova-styreleder Jørn Rattsø å presse eks-direktør Anne Merethe Kristiansen til ikke å fortelle om sin konflikt med nå avgåtte Enova-toppsjef Eli Arnstad, skriver Dagens Næringsliv.I meldingen oppfordres Kristiansen til å stanse intervjuet. I så fall vil styreleder Jørn Rattsø gå ut i media og si at det er kommet en alvorlig sak som skal tas på største alvor.

De Enova-ansattes advokat Erik Davidsen i Haavind Vislie sier til avisen at intervjuet med Kristiansen i DN ble forsøkt stanset gjennom flere kanaler onsdag, og at både tillitsvalgte, Kristiansen og han selv ble kontaktet.

Tillitsvalgt Anne Guri Selnæs i Enova bekrefter å ha lest tekstmeldingen. Hun kan også fortelle at hun som tillitsvalgt ble bedt om å stanse videre oppslag i media.

Rattsø var torsdag i utlandet og henviste alle spørsmål til styrets nestleder Eimund Nygaard. Han nekter for å ha kjent til at Kristiansen har følt seg mobbet i Enova. Han benekter også kjennskap til forsøk på å stanse intervjuet.

Anne Merete Kristiansen ønsket ikke å kommentere saken overfor DN torsdag. (©NTB)