Clinton satser stort på å skape arbeidsplasser

Washington (NTB-DPA-AP): Hillary Clinton lanserer det hun omtaler som den største satsingen på skaping av arbeidsplasser siden 1945.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over tre år gammel

Demokratenes presidentkandidat presenterte planen i en tale om sin visjon for USAs økonomi torsdag. Clinton vil skape arbeidsplasser ved blant annet å bygge og modernisere veier, broer, havner og flyplasser.

— Vi har latt dette drøye altfor lenge. Vi lever på de investeringene som våre foreldre og besteforeldres generasjoner gjorde, sa Hillary Clinton talen i delstaten Michigan.

Hun vil hjelpe den private sektoren å kunne tilby flere arbeidsplasser med bedre lønn. Så skal det skapes en bank for infrastruktur som skal samle offentlige og private midler.

Dessuten vil presidentkandidaten utbedre skoler og vannsystemer, sørge for internettdekning over hele USA og satse mer på ren energi.

I talen refset Clinton motkandidat Donald Trumps tale, som hun mente bare handlet om «feilsteg, fattigdom og kriminalitet». Hun beskylder republikanernes kandidat for å kutte skattene for seg selv og sine venner. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.