Dramaet fant sted på det eksklusive David Intercontinental Hotel i Tel Aviv, skriver den israelske avisa Haaretz.Den filmaktuelle Ali G, som egentlig heter Sacha Baron Cohen, våknet til lyden av skudd, men la seg til å sove igjen. Da han sto opp utpå dagen fant han kulehull i vinduet og veggen, og trodde først at det var hans eget rom som var beskutt.

Sikkerhetsfolk kom til og undersøkte suiten, og konstaterte raskt at skuddet var kommet fra naborommet. Da dette ble undersøkt fant de likene av to fettere på 18 og 24 år.

Ifølge Haaretz var den ene av de to soldat, og et brev som ble funnet tyder på at de hadde inngått en selvmordspakt. Soldatens M-16 automatgevær ble funnet i rommet.

Mennene hadde sjekket inn på hotellet søndag kveld, og bedt om en av de dyreste suitene som koster nærmere 5.000 kroner døgnet. Deretter spiste og drakk de vin, øl og cognac til nærmere 2.000 kroner på rommet, før de begikk selvmord utpå morgenkvisten.

Sammen med selvmordsbrevet, der de beklaget for ulempene de påførte hotellet, etterlot de to også penger til rengjøring av suiten samt begravelse.

Motivet for selvmordene er uklart, men ifølge israelsk radio skal begge de to mennene nylig ha gjort det slutt med kjærestene sine.