Politiet utvider siktelsen mot drapssiktede i Oslo

Oslo (NTB): Mennene som er siktet for forsettlig drap på musikeren Paul Simmons (25) i Oslo, er også siktet for drapsforsøk på en 49-åring en måned senere.

Publisert
  • NTB

Etter at Simmons ble funnet død på et hotellrom i Oslo i februar, startet politiet spaning av de to mennene, som er 33 og 35 år gamle, skriver VG.

Én måned senere oppdaget spanerne det de mener var et drapsforsøk da mennene dro til en bursdagsfeiring vest i Oslo. Spanerne så ikke 49-åringen, men så de to mennene begge seg rundt i leiligheten hans.

Politiet tok seg etter hvert inn i leiligheten og pågrep de to mennene. Da var 49-åringen tydelig redusert og fremsto ruspåvirket, ifølge avisens opplysninger.

— Siktelsen mot de to er utvidet til også å gjelde drapsforsøk mot en 49 år gammel mann, sier politiadvokat Christian Hatlo ved seksjon fro volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

De to mennene fremstilles for forlenget varetektsfengsling i Oslo tingrett torsdag. Begge nekter straffskyld for drapet på Simmons og drapsforsøket på 49-åringen. (©NTB)

Publisert