Politiet har flere navn på blokka etter påkjørsel i Sandefjord

Sandefjord (NTB): Politiet har sjekket ut flere menn etter at en seksåring ble påkjørt i Sandefjord mandag. Gutten ligger kritisk skadd på sykehus.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over tre år gammel

— Vi har ikke hørt noe fra sykehuset når det gjelder guttens tilstand i dag, men tirsdag fikk vi beskjed om at tilstanden mest sannsynlig ville være kritisk de neste dagene, sier politiadvokat Torunn Hallenstvedt Siqveland hos politiet i Sandefjord til NTB tirsdag formiddag.

Hun sier til VG at gutten har fått hodeskader og er lagt i koma.

Ulykken skjedde i krysset Ringveien/Plutosvei i Sandefjord i 13.15-tiden mandag. Vitner har forklart at gutten ble påkjørt av en bil etter at han sprang ut i veien. Bilføreren løftet så opp gutten og hjalp ham bort til en benk, før han forsvant.

Politiet etterlyste en mørk VW Golf av eldre modell, og har på bakgrunn av vitneobservasjoner bedt en mann i 30-årene med mørke klær og mørkt hår og skjegg om å melde seg.

— Føreren har ennå ikke meldt seg. Ut fra beskrivelsene sjekker vi ut flere konkrete personer, og vi har fortsatt flere aktuelle kandidater vi ønsker å komme i kontakt med. Noen er allerede sjekket ut av saken, sier Siqveland. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.