Fire siktet etter dødsfall i Skien

Oslo (NTB): Fire menn i 30-40-årene fra Skien er siktet for vold etter at en 60 år gammel mann døde i Skien sent mandag kveld. De fire vil bli fremstilt for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet i Telemark.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

Politiet fikk like etter klokken 23 mandag kveld melding om bråk på en adresse i Skien. Da politiet kom til stedet, fant de en mann livløs. Han ble forsøkt gjenopplivet av politi— og ambulansepersonell, men ble senere erklært død.

Flere personer var på stedet da politiet ankom. De ble tatt med til politihuset for avhør. Tirsdag ble fire menn i 30-40-årene siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge.

— De fire siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling, det vil trolig skje onsdag, opplyser politiadvokat Jon Borgen i Telemark politidistrikt.

— Vi har iverksatt en omfattende etterforskning for å finne ut hva som har skjedd. Det gjennomføres tekniske undersøkelser på åstedet og taktisk etterforskning i form av avhør og andre undersøkelser. De siktede vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre, sier Borgen.

Avdøde blir sendt til Folkehelseinstituttet for rettsmedisinsk undersøkelse onsdag. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.