Bowies ekskone har fått beskjed om hans død

London (NTB): David Bowies ekskone Angie, som for øyeblikket deltar i en kjendisutgave av realityserien Big Brother, har fått beskjed om at han er død. Hun har valgt å fortsette i programmet.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

Deltakerne i TV-serien er isolert fra omverdenen i 100 dager, og mandag morgen var det usikkert når og hvordan Angie Bowie vil bli informert om dødsfallet.

I en pressemelding fra produsentene mandag formiddag ble det opplyst at hun ville få beskjed om dødsfallet ved første anledning.

Mandag ettermiddag opplyser TV-kanalen Channel 5 at Angie Bowie er blitt informert — uten kameraer - om Bowies død. Hun har samtidig valgt å fortsette i realityserien, som startet opp 5. januar, skriver Daily Telegraph.

Angie Bowie har i TV-serien sagt at hun ikke har snakket med sin eksmann på nesten 40 år. Hun var hans første kone og ble skilt fra ham i 1980. Sammen har de sønnen Duncan, som heller ikke skal ha kontakt med moren.

Det var sønnen Duncan Jones som var en av de første som mandag bekreftet på sosiale medier at hans far var død. (©NTB) (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.