Houstons datter på pleiehjem

Atlanta (NTB-Reuters): Bobbi Kristina Brown, datteren til musikerne Whitney Houston og Bobbi Brown, er flyttet til et pleiehjem etter at hun i januar ble funnet livløs i et badekar.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fem år gammel

Samtidig ble hennes tidligere samboer Nick Gordon saksøkt for fysisk mishandling og tyveri fra hennes bankkonto mens hun lå i koma.

22 år gamle Bobbi Kristina Brown ble innlagt på sykehus for snart fem måneder siden etter at hun ble funnet livløs i hjemmet sitt i Atlanta. Siden har det vært relativt stille om tilstanden hennes, men ifølge amerikanske medier har hun ligget i respirator siden hendelsen.

— Til tross for at hun har fått god medisinsk behandling ved en rekke institusjoner, fortsetter forverringen av Bobbi Kristina Browns tilstand. Fra i dag blir hun flyttet til pleiehjem, sier 22-åringens tante Pat Houston i en uttalelse til pressen onsdag.

— Vi takker alle for støtten og bønnene. Hun er i Guds hender nå, tilføyer hun.

Moren til Bobbi Kristina Brown er den seks ganger Grammy-vinnende artisten Whitney Houston. Hun ble funnet død i et badekar i Beverly Hills i februar 2012. Whitney Houston ble 48 år. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.