Adelén og Samuel Massie imponerte dommerne mest

Oslo (NTB): Artist Adelén og eventyrer Samuel Massie fikk de høyeste poengsummene fra dommerne under sesongens første Skal vi danse. Dårligst ut kom NRK-kjendis Gunvor Hals.

Publisert Publisert
  • NTB

Men heldigvis for Hals og dansepartner Kai André Lillebø er det først neste lørdag at ett par må forlate konkurransen. Hals og Lillebø fikk 9 poeng av 30 mulige fra dommerne for sin opptreden.

På en delt førsteplass i den første sendingen lørdag finner vi Adelén og Samuel Massie, som danser med henholdsvis Benjamin Jayakoddy og Marianne Sandaker.

Adelén fikk en uheldig start på sin opptreden, da bandet begynte å spille feil låt. Men da hun og partneren kom i gang på ordentlig, likte dommerne det de så.

— Imponerende. Jive er vanskelig. Pass på overkroppen. Perfekt kan det ikke være på premieren, sa dommer Egor Filipenko i det TV 2-sendte programmet.

Både Adelén og Samuel Massie ble belønnet med 24 poeng av dommerne. Neste lørdag er det en kombinasjon av jurypoeng og seerstemmer som avgjør hvem som får være med videre. (©NTB)

Publisert