Da Norsk Tipping ringte Bakken tidligere fredag kveld ble han bokstavelig talt «tatt på senga». Han hadde nemlig tatt turen inn på soverommet da det ringte fra et nummer han ikke kjente igjen. Noen sekunder senere skulle han få vite det.

– Herregud, er det sant? Steike nå skjelver jeg her. Vi skal allerede på familietur til Kiel på mandag, så da kan vi feire litt, sier han storfornøyd til Norsk Tipping.

Milliondrøm på jobb

Eurojackpot-kupongen kjøpte Bakken tidligere fredag.

– Jeg satt faktisk på jobb og tenkte at nå må jeg ikke glemme det. Jeg sa til kollegaen min at «nå vinner jeg kanskje». Det er helt fantastisk.

Dette skal han bruke pengene på

Bakken, som opprinnelig er fra Grimstad og nå bor i Skien, har både planer og drømmer for den ferske premien.

– Jeg kommer til å bruke noe på en uke i Nashville sammen med samboeren min. Søsteren min bor der. Også drømmer vi om Thailand. Ellers er det alltid noen prosjekter hjemme i huset, og drømmer om bil og båt. Så kommer jeg til å dele litt med barna. Det har de fortjent, så fine som de er, sier den lykkelige vinneren.

Den var den nasjonale tilleggspremien på én million kroner som Bakken vant. En kvinne fra Vestland fylke var én av fire tredjepremievinnere som vant 2,7 millioner kroner.