NRK: Politiet har sikret lydopptak av Keshvari før pågripelsen

Politiet har ifølge NRK lydopptak av Frp-politiker Mazyar Keshvari som viser hva som skjedde like før han ble pågrepet i sitt hjem i begynnelsen av februar.

Publisert: Publisert:

Politiet har sikret et lydopptak av Mazyar Keshvari (Frp) like før han ble pågrepet i sitt hjem i Rælingen utenfor Oslo. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

  • NTB
Denne artikkelen er over ett år gammel

Lydopptaket dokumenterer en krangel mellom Keshvari og en kvinne i timen før han ble pågrepet i sitt hjem i Rælingen utenfor Oslo natt til søndag 3. februar, melder NRK.

– Det finnes et lydbånd, men jeg kommenterer ikke innholdet i det, sier politiinspektør Hilde Bøch Høyer i Øst politidistrikt.

Ifølge NRK sier stortingspolikeren: «Den er tom, ser du det? Jeg putter en inni. Nå skal vi leke russisk rulett». Deretter skal det høres flere klikkelyder fra et skytevåpen.

– Mitt eneste svar er at Keshvari er sykmeldt og innlagt til behandling. Verken han eller jeg vil kommentere noen sider av saken nå, sier Keshvaris advokat Bjørn Stordrange.

Stortingsrepresentanten ble pågrepet og er siktet for grove trusler med våpen. Ifølge VG er han siktet etter paragraf 264 og 263 i straffeloven. Førstnevnte omhandler grove trusler og har en strafferamme på inntil tre års fengsel. Keshvari har ikke erkjent straffskyld.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Politiet
  2. Etterforskning