381 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 381 koronasmittede i Norge. Det er 49 færre enn dagen før og 52 flere enn samme dag i forrige uke.

I alt var det ved midnatt natt til søndag registrert 47.059 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Trump signerer krisepakken på 900 milliarder dollar

Foto: Patrick Semansky / AP / NTB

President Donald Trump signerte søndag krisepakken på 900 milliarder dollar og den tilhørende budsjettpakken på 1.400 milliarder dollar.

Dermed unngås det at deler av statsapparatet stenges ned fra tirsdag, fordi krisepakken er koblet sammen med budsjettpakken på som finansierer staten fram til september.

Over 19 millioner koronasmittede i USA

Foto: Jae C. Hong / AP / NTB

USA har passert 19 millioner koronasmittede, bare seks dager etter at landet passerte 18 millioner tilfeller, ifølge Johns Hopkins-universitetets tall.

I de siste 24 timene er det registrert 165.151 nye tilfeller. Det bringer totaltallet opp i 19.107.675 tilfeller. 333.069 amerikanere har også dødd av viruset. Ifølge Johns Hopkins har over én amerikaner av 1.000 dødd av viruset.

Mannen som utløste bombe i Nashville, er identifisert

Foto: Mark Humphrey / AP / NTB

Mannen som politiet sier var ansvarlig for bomben i Nashville første juledag, er identifisert. Han døde selv i eksplosjonen.

Politiets etterforskere brukte DNA for å knytte mannen til levninger som ble funnet ved den sprengte bobilen. FBI sier også at bilen var registrert på mannen, som de navngir som Anthony Quinn Warner.

Låvebrann stengte E6 ved Soknedal

Foto: Gorm Kallestad / NTB

En brann i en låve førte til at E6 var stengt i flere timer i begge retninger ved Soknedal i Trøndelag søndag kveld. Låven og to småhus brant ned til grunnen.

Melding om hendelsen kom klokken 21.42 søndag kveld, og noen minutter etter midnatt meldte brannvesenet at de hadde kontroll over brannen. Det var verken dyr eller folk i bygningene.