I tillegg til jentebabyen, ble tre av de omkomne funnet i ruinene av en 17 etasjer høy boligblokk som kollapset etter jordskjelvet, som hadde en styrke på 6,4. 221 personer er reddet ut av sammenraste bygninger. Ifølge myndighetene er 154 personer innlagt på sykehus. Tilstanden beskrives som kritisk for to av dem.

Til sammen skal minst fire bygninger ha kollapset etter skjelvet natt til lørdag. I den 17 etasjer høye boligblokken som ramlet sammen, var det 60 husstander. En talsmann for det lokale brannvesenet opplyser at det trolig bodde rundt 240 personer i blokken. Det fryktes at rundt 35 personer fortsatt befinner seg inne i restene av bygningen.

TV-bilder viste natt til lørdag blant annet en sju etasjer høy blokk der de laveste etasjene er delvis kollapset, mens resten av bygningen fremstår som intakt, men lener seg kraftig til siden.

— Fire bygninger har kollapset i Tainan. Søk- og redningsarbeidet er i gang, sa Lin Kuan-Cheng, en talsmann for det nasjonale brannvesenet, til nyhetsbyrået AFP tidlig lørdag. Byen ligger sør i Taiwan. (©NTB)