En seks måneder gammel jente ble reddet ut fra ruinene av boligblokken som raste sammen i byen Tainan, 30 timer etter jordskjelvet som rammet Taiwan. Men jenta døde senere på sykehus, ifølge BBC.

Så langt er 29 mennesker funnet døde, opplyser myndighetene i landet. De fleste omkomne er funnet i den 17 etasjer høye boligblokka i millionbyen Tainan. Den huset 256 mennesker fordelt på 92 leiligheter.

En talsmann for redningstjenesten i Tainan sier at mannskapene kan bruke flere timer på å søke gjennom en enkelt boenhet i den sammenraste blokka.

I alt 170 personer er reddet, og nesten 500 er skadd. Selv om håpet om å finne flere overlevende blir stadig mindre, er det noen lyspunkt. En 14 år gammel jente og en mann i 30-årene ble funnet i live under murblokkene. De ble hentet ut av ruinene søndag formiddag, og like etterpå ble to menn i 20-årene reddet ut, skadd, men i live.

Samtidig gravde en eldre mann gjennom betongrestene sammen med redningsmannskapene og frivillige og forsøkte å peke ut stedet der han trodde barnebarna hans lå. (©NTB)