Haugaland og Sunnhordland politidistrikt opplyste klokken 13.50 om at det var en ny gasslekkasje i Etne. Lekkasjen er fra den samme tanken som det var en lekkasje i tidligere på dagen, og den fører til at politiet evakuerer en radius på 400 meter fra tanken. Politiet opplyser at de regner med at tanken vil være tømt ved 16-tiden.

Den første lekkasjen førte til evakuering av tre skoler og et industriområde i Etne. Evakueringen ble gjort etter en gasslekkasje på et industriområde

Det var like før klokken 7.30 onsdag at politiet fikk melding om brann i nærheten av en propantank hos NCC på Tongane industriområde i Etne. Brannen oppsto i en el-tavle.

— En halvtime etterpå ble det konstatert gass i området, og det ble lokalisert en mindre lekkasje fra en 25 kubikk stor propangasstank, sier politistasjonssjef Edgar Mannes til avisen Grannar.

Lekkasjen er tettet og faren er over, opplyste Haugaland og Sunnhordland politidistrikt på Twitter like etter klokken 12, men under to timer senere viste deg seg altså at beholderen ikke var tett. (©NTB)