- Absurde anklager mot Michael Jackson

Publisert:

Han avviste kontant at Jackson kan ha begått overgrep mot en 13 år gammel gutt bare dager etter at en britisk TV-dokumentar viste at de to holdt hverandre i hendene.— Kan dere tenke dere et mer absurd tidspunkt? spurte advokaten Tom Mesereau juryen i Santa Maria i California. Han la også vekt på at etterforskerne ikke har greid å finne DNA-materiale fra gutten i Jacksons soverom, noe som han mener betyr at overgrepene aldri har funnet sted.

Mandag sa aktor Tom Sneddon at Jackson misbrukte en 13 år gammel kreftsyk gutt på ranchen Neverland i februar og mars 2003. Jackson skal både ha servert alkohol og surfet på pornografiske internett-sider sammen med gutten, ifølge Sneddon.

Mesereau fremholdt imidlertid at gutten og hans to år yngre bror hadde lært seg sikkerhetskoder på ranchen, dermed greide de å ta seg inn i Jacksons soverom ved egen hjelp. Han innrømmet at Jackson av og til leste erotiske magasiner, men aldri sammen med barna som kom på besøk. Da Jackson fant ut at guttene hadde tittet på magasinene, låste han dem inn, ifølge Mesereau.

Forsvarsadvokaten gjentok anklagene om at guttens mor har manipulert ham til å lyve om Jackson for å få penger fra ham. Hun skal tidligere ha brukt guttens kreftsykdom til å lure personer som Jay Leno, Mike Tyson og Jim Carrey. De skal ha gitt henne penger til medisinsk behandling, utgifter som ifølge advokaten ble dekket av farens forsikring. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.