Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen er langtidsskadd. Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen er langtidsskadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Godset-toppscorer røk korsbåndet – mister hele sesongen

Strømsgodset-spiller Lars-Jørgen Salvesen har fått påvist en avrivning i fremre korsbånd og mister hele den kommende fotballsesongen.

Det bekrefter drammensklubben på sine nettsider mandag.

25-åringen skadet seg i en internkamp sist fredag. Det ble raskt klart at det venstre kneet hadde fått seg en lei smell.

Godset opplyser at Salvesen var gjennom en MR-undersøkelse lørdag, og mandag kom de nedslående resultatene.

– Han har fått en ruptur i fremre korsbånd. 9-12 måneder er standard opptreningsperiode på denne type skade. Nå må vi få ned hevelsen i kneet før det blir operasjon, sier klubblege Erik Dag Knudsen i en uttalelse.

Salvesen vil starte rehabilitering og opptrening sammen med Strømsgodsets medisinske apparat og ortopedene som er tilknyttet klubben.

Kristiansanderen var Strømsgodsets toppscorer forrige sesong med ti mål. 17 mål på 43 kamper er fasiten siden overgangen fra Sarpsborg.

– Akkurat nå er jeg ekstremt skuffet. Det er så utrolig surt å miste hele kommende sesong. Men jeg får ikke gjort noe med det som har skjedd og må bare se fremover. Etter operasjonen blir det fokus på å få best mulig rehabilitering og opptreningsperiode slik at jeg kan komme sterkere tilbake, sier Salvesen.