15-åring bekreftet drept i Manchester

I ett døgn lette Charlotte Campbell etter datteren Olivia (15), som var på Manchester Arena mandag kveld. Natt til onsdag bekrefter hun at datteren er drept.

Publisert: Publisert:

Tirsdag ble det holdt en minnestund for ofrene i Manchester. Natt til onsdag bekrefter en mor at hennes 15 år gamle datter er blant de drepte. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB scanpix

  • NTB
Denne artikkelen er over to år gammel

Sammen med en venn som hadde fått konsertbillett i bursdagspresang, var Olivia en av mange tusen som dro inn til Manchester for å høre Ariana Grande, skriver VG.

I et intervju på CNN fortalte moren Charlotte Campbell gråtkvalt om letingen etter datteren, som da fortsatt var savnet.

– De er bare vanlige tenåringer som skulle se sin favorittartist. Så endte det i blodbad. Det er helt forferdelig. Vi vet ikke om hun lever eller er død. Hvordan kan noen gjøre slikt mot uskyldige barn?

Natt til onsdag bekrefter Campbell at datteren er en av de 22 som ble drept av en selvmordsbomber utenfor arenaen da konserten var over.

– Hvil i fred min dyrebare, nydelige jente. Tatt fra oss så altfor, altfor fort. Gå og syng med englene, og fortsett å smile. Mamma elsker deg så høyt, skriver moren på Facebook.

Publisert: