Det ble ingen cupbomber da 1. runde i cupen ble fullført torsdag kveld. For de fleste eliteserielagene var avansementet sikret tidlig i kampene.

Fire eliteserielag hadde sikret avansement tidligere, og de tolv siste slo følge torsdag. Totalt vant de 16 topplagene 83-6 over sine motstandere, i de tolv kampene torsdag var sifrene 66-4.

Til pause ledet Tromsø 6-0 over Ishavsbyen etter blant annet hattrick fra Jasse Tuominen og måldobbel fra Runar Norheim. Kampen endte 8-0. HamKam var også i scoringshumør da de vant 7-0 bort mot Furnes, mens Jerv og Sarpsborg 08 stoppet på samme sifre mot henholdsvis Express og Østsiden.

Målfest og røde kort

Hei fikk et ublidt møte med Odd, som vant 6-1. Også serieleder Viking vartet opp med festfotball og mange mål da de slo Rosseland 6-1 borte. Gjestene ledet med tre mål før kvarteret spilt.

I Trøndelag fikk Verdal føle på overmakten da Rosenborg vant 6-0. Der gjorde innbytter Marius Sivertsen Broholm på 17 år seg bemerket da han scoret drøye minuttet etter innhoppet tidlig i 2. omgang. Han fikset sin andre for dagen 20 minutter senere.

Mellom Hønefoss og Strømsgodset var det målløst til hvilen, men førstnevnte hadde allerede fått to mann utvist. Ahmed El-Amrani snakket på seg sitt andre gule kort etter halvtimen, før Omar el Ghaouti taklet på seg direkte rødt sekunder før pause. Oppgjøret endte 4-0 i favør Strømsgodset.

Øvrige resultater:

Vålerenga vant 5-1 over Kolbukameratene, mens Bodø/Glimt seiret 4-0 over Rana.

Aalesund slo Fjøra 3-0, mens Haugesund nøyde seg med tomålsseier over Djerv 1919. Den kampen endte 3-1.