Tre svensker fortsatt savnet etter Brussel-terror

Stockholm (NTB-TT): Tre svenske statsborgere er fortsatt savnet etter terrorangrepet i Brussel. En fjerde svenske som var savnet, er i god behold, mens tre andre svensker er innlagt på sykehus.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

— Vi har lyktes med å få kontakt med en av de personene som vi eller andre tidligere ikke lyktes med, og den personen oppgis å være fysisk uskadd, sier pressevakt Johan Tegel i det svenske utenriksdepartementet.

Tre svensker er fortsatt meldt savnet. Ifølge Aftonbladet er den ene av dem en kvinne som skulle ha dratt hjem fra Brussel-flyplassen til Sverige tirsdag morgen. Kvinnens datter har gjort flere forsøk for å finne sin mor, blant annet ved å besøke sykehus i håp om at hun kan være blant sårede som ennå ikke er identifisert. En annen kvinne, som er i 30-årsalderen, er den andre av de tre som fortsatt er savnet, ifølge Expressen og Aftonbladet.

Til sammen tre svensker ble såret i angrepene. To av dem får behandling for lettere skader. Den tredje er en gravid kvinne i 40-årene som er innlagt på sykehus med alvorlige brannskader etter terrorangrepet. Hun ble ifølge Expressen såret i angrepet på metrostasjonen Maelbeek. Kvinnen jobber for EU-kommisjonen. Det ufødte barnet ser ut til å ha det bra, og tilstanden for både mor og foster er stabil, opplyser kvinnens partner til avisen NSD. (©NTB)

Publisert: