Kraftig forsinket Norwegian-fly landet på Gardermoen

Oslo (NTB): Over 44 timer forsinket landet Norwegians Dreamliner fra Orlando i Florida på Oslo lufthavn tirsdag formiddag.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

Flyet skulle opprinnelig reist fra Orlando International Airport klokka 22.05 lørdag kveld lokal tid, men først klokka 18.30 mandag kveld — 00.30 norsk tid - tok flyet med 221 passasjerer om bord av fra flyplassen. Det var 44 timer og 25 minutter etter den planlagte avgangstiden. Flyet landet på Gardermoen tirsdag klokka 9.43. Forsinkelsen skyldtes først en manglende reservedel, som måtte flys inn fra London Gatwick i England. Da flyet omsider var reparert og skulle taues til gaten, brøt tauebilen sammen. Og som om ikke det var nok: Like etter ble flyplassen stengt på grunn av uvær. Dreamlineren var da allerede over 40 timer forsinket.

— Dette er fryktelig. Når forsinkelsen først har vært så lang, så kommer dette. Så vi skjønner godt at passasjerene er frustrert. Det er veldig mange uheldige ting som har skjedd samtidig, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til NTB. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.