En syrisk kvinne og hennes to døtre ble funnet døde i en fryser i denne boligblokken i Aabenraa sør i Danmark. Foto: Lene Esthave / NTB scanpix Denmark / NTB scanpix En syrisk kvinne og hennes to døtre ble funnet døde i en fryser i denne boligblokken i Aabenraa sør i Danmark. Foto: Lene Esthave / NTB scanpix Denmark / NTB scanpix Foto: Lene Esthave/Scanpix Denmark / Scanpix Denmark

Mann etterlyst internasjonalt etter likfunn i Danmark

En 33 år gammel syrisk mann er etterlyst internasjonalt etter at hans kone og to døtre ble funnet døde i en fryser i en leilighet i Aabenraa i Danmark.

Politiet mener at den 27 år gamle kvinnen og jentene på sju og ni år ble drept. Likene ble funnet søndag.

AABENRAA: Ektemannen ble mandag ettermiddag formelt siktet i saken og etterlyst internasjonalt.

Dansk politi opplyser at de tror mannen fredag kveld tok en taxi til den tyske byen Flensburg. Politiet mener kona og de to døtrene ble drept mellom klokken 13.00 og 19.30 fredag.

Den siktede mannen skal ikke ha bodd sammen med resten av familien, ifølge en talsmann for politiet.

Etterforskerne gjennomførte mandag tekniske undersøkelser og avhør av naboer og folk som kjenner familien. Det er ikke kjent hvordan kvinnen og barna døde. De ble sist sett i live onsdag eller torsdag forrige uke.

Det var en mannlig slektning av kvinnen som varslet politiet. Han hadde i noen dager ikke klart å få kontakt med henne.

Kvinnen, ektemannen og de to døtrene kom til Danmark i fjor sommer. De hadde status som flyktninger, skriver nyhetsbyrået Ritzau.