Jeg synes det er behagelig å sitte på Superspeed 1. Jeg vil takke for alle som jobber om bord fordi de er så hyggelig og snille. Det sette jeg utrolig stort pris på.

Jeg synes alle mannskapet er flinke med sikkerhet. De passer på hvis det skulle skje noe med båten. Da har de som jobber om bord ansvar for å redde passasjerer.

Jeg vil også skryte av og fortelle at alle samme som jobber i taxfree-en er morsomme, blide og høflige.

Jeg vil si tusen takk for jeg kunne blir kjent med dere alle sammen. Jeg trives veldig godt med å ta danskebåten til Danmark. Jeg nyter båtlivet, føler det fint å se på sjøen og sjø lukter godt.

Jeg synes alle om bord er flinke til å behandler kundene. De smiler, ler og tøyser mye. Dere er veldig flinke til å sprite og vaske båten og gjøre den rent og pent for passasjerene.

Jeg elsker å reise med danskebåten. Jeg er utviklingshemmet og handicappet og får mye hjelp. Jeg kan kose meg og slappe av hver gang. Jeg ønsker dere alle sammen om bord en flott og god sommer alle sammen!

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.