foto
Foto: JARLE R. MARTINSEN

Nei, vent nå litt, dette er overskriften på et helt ferskt innlegg fra Oda Sofie Pettersen, samferdselspolitiker på fylkestinget for MDG. Se bare hva hun skriver i tirsdagens fvn.no:

«Som politiker må man følge med i timen. Ny forskning, hastverket i natur- og klimakrisa, og en statskasse som nærmer seg tom – gjør diskusjonen om å nedskalere store veiprosjekter både nødvendig og riktig. Det som var moderne i politiske sirkler for 5 år siden, er faktisk ikke det lengre». Gud hjelpe, hva er det med disse servitørene av fake news? Oljefondet har i løpet av de siste 4 årene økt fra 8000 til hele 12.340 milliarder kroner.

Finn på en annen tynn forklaring i ditt forsøk på å bortforklare behovet for bedret infrastruktur i steinrøysa Norge, enn at statskassa nærmer seg tom. Dine påstander er herved blitt som i et kjent eventyr av H.C. Andersen; «Keiserens nye klær», fra 1837. Altså for langt mer enn 5 år siden, Pettersen, men fortsatt like betegnende på dine og MDG's villfarelser hva gjelder økonomi og infrastruktur.

Innlegget er forkortet. Red.

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.