Hvor var du? Du som stripset daudmannsknappen sånn at båten kunne kjøre uten deg...Hvor var du da mennene febrilsk lette under brygga etter deg? Kunne du falt ut og ligget fastklemt eller forslått?

Hvor var du da de lette etter deg langs land i bukter og viker? Hvor var du da alle nødetatene lette etter deg? Da folk løsnet båtene sine og kjørte fram og tilbake i Vestergapet i håp om å finne deg?

Hvor var du da redningshelikopteret satte kursen sørover fra Sola for å hjelpe og lete etter deg? Hvor var du da ambulansen stod klar til å ta deg i mot og hjelpe deg om de fant deg?

Hvor var du da jeg stod i kjøkkenvinduet og foldet mine hender? Det var det eneste jeg kunne bidra med mens jeg så på alle som lette, alle som ventet nede på brygga. Ventet på at du skulle bli funnet i live, i alle fall bli funnet...

Så var du ikke der, ikke på sjøen, ikke i båten du sendte fra deg, etter at du hadde stjålet den. Du hadde ikke falt over bord.

Jeg ble glad da de ikke fant deg i sjøen.

Jeg håper inderlig de finner deg på land!

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.