politi_våpen3.jpg politi_våpen3.jpg Foto: ERLEND OLSBU

Redaktøren ville avvæpne politiet

Det var herlig å lese innlegget 11/11 hvor en politimann tok pennen fatt og tuktet redaktørens artikkel.

Redaktøren ville avvæpne politiet. Låse våpnene deres ned i bilene. Eller kanskje han mente å sveise dem fast.

Her kan du lese Geir Iversens innlegg

Politimannen skriver at bandittene alltid har hatt tilgang til våpen og at de vil alltid ha det. Alle slags våpen. Til og med den berømte tyven Gjest Baardsen, som døde i 1849, sprang rundt med både kniv og revolver i jakkelommen!

Her kan du lese lederen

På linje med bandittene

Redaktørens ønske er dog helt på linje med bandittenes, de ønsker selvfølgelig også at politiet legger vekk våpnene, men, som politimannen sier, bør ikke redaktøren være litt mer seriøs på dette? Vise til noe, ikke bare ønske at det var slik? Men når jeg tenker meg om så gjorde han akkurat det samme da han skrev at det var stor enighet om å ta imot asylsøkere, hvor kom det fra... skulle han bare ønske at det var tilfelle?

Og for å gå enda litt lenger tilbake så skrev han klart sitt tredje ønske, nemlig at de homoseksuelle skulle vinne over kirken. Og det ble holdt en slags avstemning om akkurat denne saken. Og på en måte så vant de visst. Den burde ikke vært holdt. Jeg ønsker gjerne folkeavstemninger, både på lykkejegere og politivåpen. Men ikke kirken. Den er da grunnet på Bibelen, og den har da ingenting i en folkeavstemning å gjøre.