Når Fvn skriver følgende: «Vidar Kleppe forsvant ut av sitt gamle parti». Dette er ikke riktig.

Sannheten om hvordan og hvorfor Kleppelista oppsto - og som dessverre ikke Fvn vil fortelle sine lesere om - er at hele bystyregruppen i Kristiansand, på 5 bystyrerepresentanter og hele fylkestingsgruppen på 3 fylkestingsrepresentanter i Agder, ble ekskludert for at vi aktivt støttet Ukraina, etter Putin sin helt meningsløse og blodige angreps-krig mot Ukraina.

Grunnet dette er Putin etter Kleppelista sin klare mening - en krigsforbryter som snarest må stilles for retten i den internasjonale straffedomstolen, for sine dødelige og blodige krigshandlinger i Ukraina.

Når det gjelder kommunepolitikken i nye Kristiansand så vil Kleppelista alltid prioritere innbyggerne i hele Kristiansand, Søgne og Songdalen gjennom vår ombudsrolle som står for rettferdighet, likebehandling og åpenhet. Kommunens primæroppgaver og lovpålagte oppgaver som helse, skole og eldreomsorg - er viktigere enn store og unødvendige prosjekter som kunstsilo og årlige milliontildelinger til ikke lovpålagte oppgaver.

Godtfolk! Dette er bare noen av sakene som Kleppelista stiller til kommune og fylkestingsvalg den 11. september, for å gjøre en viktig politisk endring med. En ting er sikkert: Kristiansand, Søgne og Songdalen trenger "helt klart" bystyrerepresentanter som i perioden 2023-2027 vil sette folket først. Og bare så det er sagt: Kleppelista tar selvsagt også den ombudsrollen!