Kandidater med forskjellig bakgrunn og ulike saker de er opptatt av.

Nettopp det gjør at vi får gode diskusjoner, der det er rom for ulike meninger og løsninger.

Jeg kom inn i politikken med en nysgjerrighet og et ønske om å være med å utforme kommunen jeg flytta tilbake til (Søgne). Jeg har fått noen år med erfaring fra Søgne og Nye Kristiansand, og blitt veldig glad i lokalpolitikken, Det er gøy når små og store saker får en god løsning.

Vi trenger politikere som er tydelige , men vi trenger også at politikerne søker gode løsninger, samarbeid og kompromisser.

Derfor er det bra at nominasjonslistene er en sammensetning av forskjellige folk.

Jeg synes KrF har en god politikk for alle utfordringene vi har i kommunen vår.

Vi ønsker sterke bydeler og et godt næringsliv.

KrF heier på frivillige lag, organisasjoner og trossamfunn som gjør en innsats for samfunnet.

Vi brenner for å gi våre unge og eldre gode liv.

Det er viktig å støtte familien slik at barna får det bra. Vi ønsker at folk skal få ha en tro og at dette blir respektert.

Dette, og mye mer, er KrF sin politikk. Det kommer vi til å fortsette og jobbe for.

Vi søker samarbeid der vi ser at vi får mest gjennomslag for KrF sin politikk, og da er farge på partier mindre viktig. Et sentrumsalternativ er høyst levende. Ved siste budsjettvedtak kom dette til syne ved at KrF, sammen med MDG, SP og Tverrpolitisk, fikk flertall for budsjettet i Kristiansand.

Jeg ser frem til forhandlinger, samarbeid, kompromiss og gode løsninger videre i bystyret, for det er det politikk handler om.

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.