• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Debattinnlegg →

Riktig vel bevart?

Det er få ting som slår et godt hummermåltid. Nå er tiden for tallerkener med lokal, fersk og egenfanget hummer.

foto
Studier av de tre første fredningsområdene i Norge (Hvaler, Tønsberg og Arendal) viste en vekst på over 500 prosent i biomasse på 15 år, skriver artikkelforfatteren om verdien av fredningsområder for hummer. Foto: Kjartan Bjelland
Malin Jacob markedssjef og seniorrådgiver i Salt Lofoten, kompetansebedrift innenfor hav og kyst
Oppdatert: torsdag 6. oktober 2022 kl. 17:00
Du leser nå et debattinnlegg. Det uttrykker innsenderens mening.
Publisert: torsdag 6. oktober 2022 kl. 17:00 Oppdatert: torsdag 6. oktober 2022 kl. 17:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Sjefredaktør
Eivind Ljøstad
Nyhetsredaktør
Jonas Mjaaland
Adm. direktør
Håvard Kvalheim
Kontakt oss
Kundesenter
Tips:
Nyhetstips til redaksjonen

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.