Nå blir jo alle veier mot butikker og kjøpesenter på østsiden av kommunen bomveier, Sørlandssenteret, IKEA, søppelfyllingen, og til de som trener med hest.

Politikere har bare glemt bommer inn til Kristiansand Dyrepark, sikkert bare en forglemmelse.

Det er bommer på nesten alle veier rundt Kristiansand sentrum.

Politikerne har glemt en vei med stor trafikk, sikkert bare en forglemmelse, altså E39 fra Danmark. Her må det opp bom snarest.

I Vågsbygd har politikerne glemt bommer rundt Amfi og andre varehus, men det er nok bare en forglemmelse.

Søgne er nå del av Kristiansand kommune, og som en velkomstgave til Søgne-folk, så vil vel politikerne sette opp bommer på alle veiene inn til Tangvall sentrum. Det samme gjør vel politikerne rundt Songdalen sentrum. Det må være likt for alle!

Tenk for ei bypakke regjeringen vil tildele Kristiansand. Kristiansand vil bli den nasjonale bomkommunen. Politikere fra hele verden vil komme for å lære.

Med slik stor inntekt av bompenger og storbypakka, kan vel billettprisene på bussen kun bli satt opp. Er vel flere bussruter som og kan fjernes. Da blir det ikke så store utgifter til kollektivtrafikk. Buss for bil, var det ikke slik?

Utbygging av Gartnerløkka og ny ringvei rundt Kristiansand sentrum går kanskje i pluss ganske raskt. Siden ny vei på Gartnerløkka skal bygges før Ytre Ringvei, bør det vel bli bommer inn og ut av Kristiansand sentrum. Det vil nok bli køsitting i mer enn 1 time mellom bommene, tenk hvor mye penger en kan få i bomkassa da? Det er nok bare en forglemmelse.

Om ikke er det jo bare å øke bom- og billettprisene.

Kjære politikere, har dere glemt at de som valgte dere inn i bystyret er de som nå må betale i bommene? Det er de som fra før av sliter med økte renteutgifter til banken, økte matvarepriser, økte drivstoffpriser og økte strømregninger – vi bor jo i den delen av landet med høyest strømpriser.

Vi er jo sørlendinger, så vi tåler nok dette og, men hvor lenge?