Jeg synes det er helt fantastisk at politikeren fra Pensjonistpartiet tar til orde for dette. Når dagen med mest lys er forbi, er det helt innafor at «mørkemennene» viser sitt sanne jeg. Jeg har aldri vært i nærheten av å ville stemme Pp, selv om pensjonisttilværelsen nærmer seg med stormskritt.

Når man så ser at partiet som sannsynligvis hadde de svakeste menneskene i tankene (les pensjonistene) da de ble etablert så er det jo fantastisk at de viser sitt sanne jeg, og klargjør for alle at de svakeste kan andre bry seg med. Jeg anbefaler Helén Rosvold Andersen å bruke litt tid på denne artikkelen i Nettavisen signert av læreren Thor-Arne Opdahl Sandli. Han klargjør på en enkel og lettfattelig måte hva undervisningen faktisk handler om. At vi fortsatt i 2023 må ta denne kampen er helt uvirkelig.

Selvmordsforsøk blant homofile ungdom er mellom 2 og 6 ganger høyere enn blant heterofile. Om ikke noe annet så av den grunn er det viktig at man når ut med informasjon om hva det handler om. Det har aldri vært et alternativ selv for en ateist som undertegnede, å be om fritak fra religionsundervisning for husets tenåring, men tålmodigheten er i ferd med å ta slutt. Når det nærmer seg valg er jeg takknemlig for alle innspill som klargjør hvilke partier man skal styre unna.

Pensjonistpartiet har aldri vært mer uaktuelt enn nå. «Tidligere var verdiene man fikk hjemme mye mer i samsvar med de man fikk på skolen, men de siste 10 - 15 årene har verdiene skolen formidlet blitt veldig endret, sier Helén Rosvold Andersen».

Det er jo riktig, og det skal man jo være takknemlig for, samfunnet har heldigvis endret seg, og til det bedre. At det finnes mennesker som verken har vilje eller evne til å å ta del i samfunnsutviklingen må man på sett og vis bare finne seg i.

I dag er det 23. juni, og årets lyseste dag ligger bak oss. Det er fortsatt noen uker og måneder til sommertiden er forbi og klokken stilles tilbake. Da er det viktig å minne Pensjonistpartiets representant om at det er tilstrekkelig å stille klokken 1 time tilbake, man trenger ikke stille kalenderen tilbake til det mørke 1800 tallet.