Aleneforsørger. Jeg ville ikke mer, alt var uoverskuelig, men takket være en lege som så, mye mer enn jeg ga uttrykk for, ble jeg fanget opp, fikk profesjonell behandling, og kom styrket ut samtidig som jeg ble uføretrygdet og fikk en inntekt som gjør at jeg klarer meg, akkurat.

Alle er ikke like «heldige» av de som havner utenfor i dag, alle har ikke de årene med arbeidsliv bak seg som gir en pensjon som gjør at de klarer seg. Alt for mange ligger på den såkalte minussiden, hver uke, hver måned, hvert år, og de klarer seg ikke. I verdens rikeste land!

Staten tjener milliarder, faktisk flere milliarder enn noensinne, men de er ikke villig til å hjelpe de som har de tøffeste utfordringene. Ikke i Norge. Sende penger ut derimot, til såkalt bistand, det har de råd til, Støre & co, det er viktig å vise EU, WEF og FN at vi er snille og best i klassen når det gjelder andre, det er bare ikke så nøye med våre egne, i vårt eget land, de kan gå for lut og kaldt vann for disse nasjonale organisasjonene lar seg ikke imponere av nasjonalister.

Vel, jeg er, og Demokratene er, av en helt annen oppfatning! Vi skal ta vare på eget folk og eget land først! Vi skal prioritere oss selv før vi hjelper andre! Vi skal ikke sulte eller fryse i Norge! Vi skal bestemme over egne ressurser, som vi har, slik at vi slipper dette! Ønsker du å være varm, mett i magen, og ha penger til overs til en kaffe på café, så må du være med på å få inn et nytt parti på Stortinget, nemlig Demokratene, som setter eget land og folk først! Takk.

Innlegget er forkortet. Red.

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.