Vi tar innspillene til etterretning.

Restaurantanmelderens personlige smak respekterer vi naturligvis, og håper at han ved sitt neste Egon-besøk får et bedre inntrykk.

Vi har derimot også siden publisering av artikkelen opplevd svært mange støtteerklæringer fra gjester av Egon Sørlandssenteret og en frustrasjon og sinne blant våre kokker etter fredagens restaurantanmeldelse.

Egon Sørlandssenteret har i mange år vært en av de mest populære restaurantene i hele regionen, og har det siste året opplevd en eksplosiv omsetningsvekst på over 25 prosent.

Vi er også svært overrasket over at ikke Fædrelandsvennen eller restaurantanmelderen faktasjekker noen av de uttalelser og påstander som her publiseres som usannheter.

Vil anbefale av respekt for deres lesere at fremtidige restaurantanmeldelser utarbeides på et noe mer saklig grunnlag og at påstander og fakta som det refereres til i artiklene bakgrunn sjekkes før publisering.

PS; Alle Egon sine sauser og dressinger lages av våre egne oppskrifter og av den enkelte kokken ved hver Egon. Altså ikke produsert på et sentral kjøkken, ikke laget av «posesauser» og heller ingen varer laget «sous vide». Det samme gjelder våre retter generelt, at de lages av våre kokker som har vært ved Egon Sørlandssenteret å svært mange år. Ingenting er «industrilaget».

Svein Atle Vermundsen, Driftsleder Sør -og Vestlandet

Norrein Gruppen / Egon Restauranter

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.