For nå er noen av de veldig sinte, denne gangen pga. noen koblinger mot fotballklubben Start og dette de mener er manglende kunstkompetanse hos Fuglestad som leder for denne siloen, som jo skal bli et mekka for alle kunstelskere, kunstnere og selvutnevnte kunstnere.

Sist innlegg nå fra fra Leonard Rickhard (kunstner), du får ha meg unnskyldt Leonard, men jeg har aldri hørt om deg eller hva du lager/maler, men i en kunstverden gjør vel dette heller meg til kunst-dysfunksjonell person.

Er det ikke dette som er noe av jobben til Fuglestad, at slike som meg, som har null peiling og interesse om kunst, skal føle meg trigget til å komme å se hva dette er? I mitt hodet forbinder jeg kunst med noe som ofte er overpriset, ofte pga en signatur, og som i enkelte samfunnslag brukes som statussymboler på veggen. Jo høyere pris jo finere blir bildet kan det virke som av og til.

Personlig har jeg et bilde/verk på veggen av Per Fronth som jeg kjøpte for en del år siden, utelukkende da dette var et fint og lokalt bilde tatt på min kones hjemtrakter på Vestlandet og det gav mening for meg og noe jeg ser på hver dag og gir gode assosiasjoner til fine fjell og folk.

I tillegg har jeg fire trykk av Roald Andersen DY, som jeg kjøpte i sin tid for å støtte en fin fyr og venn som turte å være annerledes enn resten av røkla. Ellers på veggen er det kunst fra barna( som gir mye glede) og helt sikkert noe innrammet fra en eller annen møbelkjede.

Jeg, en enkel gutt fra Randesund og sin tid motstander av å bruke så mye offentlige penger på et bygg som fort kan få en snever krets av besøkende og utstillere.

Derfor, Leonard og alle andre ukjente og mere kjente kunstnavn, jo bredere og mere folkelig denne svindyre siloen kan fremstå, jo flere nølende og slike kunst analfabeter som meg vil bli trigget til å komme og gjennom dette bidra til at de hårete besøkstallene fylles opp. Men, det viktigste er kanskje at sånne kunstskeptikere som bla. meg selv kan få mulighet til å se og lære og kanskje blir mere interessert, som igjen kan bane vei for, igjen unnskyld, slike ukjente kunstner navn som Leonard Rickhard kan få boltreplass på øverste hylle i rammer som vil matche internasjonale arenaer så det jomer!

Nå bygges det for fullt, enten du liker det eller ikke, nå er det viktigere enn noen gang at alle krefter samler seg og støtter opp om det som skal komme og kan bli en stor attraksjon for byen vår og gi masse ringvirkninger til restauranter/overnatting mm.

Lykke til Fuglestad & Co, regner meg jeg blir invitert til åpningen som mannen i gata representant!