De avdøde har alle rett på en plass på kirkegården. De etterlatte har ikke rett på sådan utforbi kirkegårdsmurene ved Kristiansands kirkegård når de skal stelle sine grav eller går i begravelse. Da er de henvist til parkeringshuset Slottet i byen eller andre steder. Helt på trynet om du spør meg.

Det har vært «uenigheter» om parkering mellom Bane NOR og kirkeetaten siden barnehage (som eies av Bane NOR) etablerte seg der.

Nå er det Bane NOR, Klatrehuset, barnehage og anleggsvirksomhet til Gartnerløkka som er prioritert, mens kirkegården altså er nedgradert.

De som tar bussen, har en holdeplass rett utenfor kapellet. Folk som er dårlig til bens eller handikappede som kommer med bil, kan hives av ved porten, og sjåføren er overlatt til å løse parkeringsproblemet sitt.

Nå blir jo CB en saga blott, kan de da ikke rive det gamle «kald»lageret, som ligger mot jernbanen, og etablere parkeringsplasser kun til kirkegårdsbesøkende?

Innlegget er forkortet. Red.

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.